Socutera, Goede doelen in beeld

Socutera brengt goede doelen in beeld. Voor goede doelen is Socutera een doeltreffende manier om hun idealen te delen met het grote publiek.

Op de zenders NPO 1, NPO 2 en NPO 3 zijn de spotjes van de goede doelen zichtbaar. Iedere week een ander goed doel. Jaarlijks stelt de NOS hiervoor 6.5 uur zendtijd ter beschikking. Socutera is ondergebracht bij VFI brancheorganisatie van goede doelen.

Ondersteuning van collecte
Bij de toekenning van de zendtijd aan goede doelen wordt rekening gehouden met het Collecterooster. In Nederland wordt er 26 weken per jaar landelijk gecollecteerd. In deze week heeft het collecterende fonds voorrang op niet-collecterende fondsen. Voor meer informatie over het collecterooster verwijzen u door naar het CBF (Centraal Bureau Fondsenwerving).

Op TV in week 40.41 in 2015

Naar uitzendschema
Za 3 oktober 17.48 uur NPO 1
Zo 4 oktober 16.50 uur NPO 2
Zo 4 oktober 19.30 uur NPO 3
Di 6 oktober 12.50 uur NPO 1
Do 8 oktober 13.20 uur NPO 2


Socutera brengt goede doelen in beeld. Op de zenders NPO 1, NPO 2 en NPO 3 zijn de spotjes van de goede doelen iedere week zichtbaar. Alleen goede doelen met een CBF keurmerk, verklaring van geen bezwaar of certificaat kunnen gebruik maken van de zendtijd. Socutera is sinds 2008 ondergebracht bij VFI.

Klik hier voor een beknopt overzicht van de belangrijkste cijfers van Socutera.

Uitzenden?
U kunt een spot inzetten ter ondersteuning van uw collecteweek, om een campagne te ondersteunen of kijkersaandacht te focussen op een wervingsactie. 
Is uw organisatie geïnteresseerd in het uitzenden van een spot via Socutera? Neem dan contact op via info@socutera.nl