Socutera, Goede doelen in beeld

Socutera brengt goede doelen in beeld. Op de zenders NPO 1, NPO 2 en NPO 3 zijn de spotjes van de goede doelen iedere week zichtbaar. De zendtijd - 6,5 uur per jaar - wordt ter beschikking gesteld door de NOS. Goede doelen met een CBF keurmerk, verklaring van geen bezwaar of certificaat kunnen gebruik maken van de zendtijd. Socutera is een manier om het belangrijke werk van de goede doelen over het voetlicht te brengen en is sinds 2008 ondergebracht bij VFI, brancheorganisatie van goede doelen.

Ondersteuning van collecte
Bij de toekenning van de zendtijd aan goede doelen wordt rekening gehouden met het Collecterooster. In Nederland wordt er 26 weken per jaar landelijk gecollecteerd. In deze week heeft het collecterende fonds voorrang op niet-collecterende fondsen. Voor meer informatie over het collecterooster verwijzen u door naar het CBF (Centraal Bureau Fondsenwerving).

Op TV in week 35.36 in 2015

Naar uitzendschema
Za 29 augustus 17.10 uur NPO 1
Zo 30 augustus 16.50 uur NPO 2
Zo 30 augustus 19.25 uur NPO 3
Di 1 september 12.50 uur NPO 1
Do 3 september 13.20 uur NPO 2
 


Socutera brengt goede doelen in beeld. Op de zenders NPO 1, NPO 2 en NPO 3 zijn de spotjes van de goede doelen iedere week zichtbaar. Alleen goede doelen met een CBF keurmerk, verklaring van geen bezwaar of certificaat kunnen gebruik maken van de zendtijd. Socutera is sinds 2008 ondergebracht bij VFI.

Klik hier voor een beknopt overzicht van de belangrijkste cijfers van Socutera.

Uitzenden?
U kunt een spot inzetten ter ondersteuning van uw collecteweek, om een campagne te ondersteunen of kijkersaandacht te focussen op een wervingsactie. 
Is uw organisatie geïnteresseerd in het uitzenden van een spot via Socutera? Neem dan contact op via info@socutera.nl